Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@05:53:49 GMT

حواشی ویل اسمیت در اسکار ۲۰۲۲ ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۳۶۸۴

حواشی ویل اسمیت در اسکار ۲۰۲۲ ادامه دارد

فیلم «آزادی» با بازی ویل اسمیت، به دلیل جنجال‌های مربوط به مراسم اسکار، تا سال ۲۰۲۳ اکران نمی‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست از ورایتی، تا پایان سال ۲۰۲۲ میلادی از آزادی (Emancipation) ویل اسمیت خبری نیست. این فیلم که محصول اپل است، به تهیه‌کنندگی شرکت فیلمسازی اسمیت به نام ویستبروک استودیوز تولید شده و قرار بود در فصل جشنواره‌های سینمایی پاییز اکران شود، حالا به تاریخی نامعلوم در سال ۲۰۲۳ موکول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیلم آزادی به کارگردانی آنتوان فوکوا اولین فیلمی است که پس از جنجال سیلی زدن به کریس راک در مراسم اسکار نودوچهارم، از اسمیت اکران می‌شود. به دنبال این ماجرا، اسمیت به مدت ده سال از حضور در مراسم اسکار و دیگر رویدادهای مرتبط با آکادمی اسکار منع شد.

پس از آن که استودیو فیلمسازی اپل سال گذشته با فیلم کودا اسکار بهترین فیلم را از آن خود کرد، آزادی قرار بود شانس بعدی این استودیو در فصل جوایز سینمایی باشد.

در هفته‌های منتهی به مراسم اهدای جوایز اسکار، این فیلم ورد زبان‌ها شده بود. یک فیلمساز که نخواست نامش فاش شود قبل از مراسم اسکار در گفت‌وگو با ورایتی گفته بود: تصاویر اولیه از این فیلم را دیدم. ویل اسمیت دو سال پشت هم اسکار خواهد گرفت.   

این پیش‌بینی تا حدودی محقق شد چون اسمیت امسال برای بازی در فیلم شاه ریچارد جایزه اسکار گرفت اما بخش دوم آن حالا کمی دور از واقعیت به نظر می‌رسد.

پس از آن که استودیو فیلمسازی اپل سال گذشته با فیلم کودا اسکار بهترین فیلم را از آن خود کرد، آزادی قرار بود شانس بعدی این استودیو در فصل جوایز سینمایی باشد

جنجال سیلی زدن اسمیت به راک در مراسم اسکار تنها یکی از دلایل تاخیر در تاریخ اکران این فیلم است. به گفته منابع آگاه، فوکوآ حسابی مشغول کارهای پس از تولید بوده و ممکن است نتواند نسخه نهایی فیلم را تا پاییز ۲۰۲۲ آماده کند.

فیلمنامه فیلم هیجانی آزادی بر اساس داستان واقعی زندگی پیتر شلاق خورده (Whipped Peter) نوشته شده که یکی از معروفترین برده‌های تاریخ سیاه برده‌داری در آمریکا است.

پیتر برده مزرعه جان و بریجت لیونز در ایالت لوییزیانای آمریکا بود. شهرت این شهروند آمریکایی آفریقایی تبار به آنجا برمی‌گردد که یکبار تا سرحد مرگ از یکی از سرپرستان خود تازیانه خورد اما پس از آن توانست به سمت شمال فرار کرده و به ارتش اتحادیه (union army) بپیوندد.

پزشکان ارتش پس از روبه‌رو شدن با زخم‌هایی که تازیانه بر پشت پیتر ایجاد کرده بود از جای جراحت‌ها عکس گرفتند. یکی از این عکس ها در سال ۱۸۶۳ در روزنامه ایندیپندنت و به دنبال آن در مجله سیاسی-آمریکایی هارپر ویکلی چاپ شد.  

این عکس به عنوان مدرکی دال بر بی‌رحمانه بودن سنت برده‌داری در آمریکا، در جهان دست به دست شد و بسیاری از سیاه‌پوستان آزاد را به پیوستن به ارتش اتحاد برای مبارزه با نژادپرستان در جنوب آمریکا، ترغیب کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ویل اسمیت ، آکادمی اسکار ، جایزه اسکار

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ویل اسمیت آکادمی اسکار جایزه اسکار مراسم اسکار ویل اسمیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۳۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حواشی حضور اعضای هیأت دولت در جمع خبرنگاران

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی بانوان پرسپولیسی پس از شعار سپاهانی‌ها+ عکس و فیلم
  • حواشی حضور اعضای هیأت دولت در جمع خبرنگاران
  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • هرگز به ژاوی نگفتم برادرت را بیرون کن
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • نعیمه نظام‌دوست در برنامه اسکار با اجرای مهران‌مدیری: دوست دارم با «مهران مدیری» ازدواج کنم (فیلم)
  • ادعای آزادی‌خواهی آمریکا با «سرکوب معترض‌ها» زیر سوال رفته است
  • مراسم نکوداشت اکبر زنجان‌پور با حضور استادش